Romy Meijboom, student van de AVANS+ opleiding Master Oncologic Physical Therapy, werkt voor haar thesis aan een onafhankelijk onderzoek naar de Mobiderm compressie BH. Het onderzoek heeft goedkeuring ontvangen via het Erasmus MC en staat geregistreerd met een niet Wetenschappelijk Medisch onderzoek (n-WMO) verklaring.

Romy is op zoek naar patiënten die mee willen werken aan dit onderzoek. Mocht u een Mobiderm compressie BH aan een patiënt leveren dan kunt u deze patiënt vragen om mee te werken aan het onderzoek. Vervolgens kunt u de patiënt aanmelden bij Romy door een e-mail te sturen naar onderzoekbh@gmail.com. Graag het e-mailadres van de patiënt meesturen zodat Romy zelf contact op kan nemen met de patiënt.

Het onderzoek is geheel onafhankelijk en anoniem. Mochten er nog vragen zijn dan kunt u contact opnemen met Romy via het eerder genoemde e-mailadres.