Vacatures

Word jij onze nieuwe collega?

Wij zoeken een Medewerker servicedesk

Wie zijn wij?

Wij zijn FysioTek, wij ondersteunen een groeiende groep fysiotherapeuten en huidtherapeuten bij de verstrekking van medische (compressie)hulpmiddelen. Dit doen wij door het verzorgen van trainingen, contractering van zorgverzekeraars en het verzorgen van de administratieve afhandeling van orders en declaraties.

Wat ga je doen?

Voor ons servicedeskteam zoeken we een enthousiaste, servicegerichte collega met ervaring in een administratieve functie. Jouw werkzaamheden bestaan uit het verwerken van de binnengekomen bestellingen, die je controleert op volledigheid en juistheid. Als alles klopt zet je de bestelling door naar de fabrikant, maar als er nog zaken aangepast moeten worden, schakel je daarover met de therapeut. Bij vragen over de producten of het bestelproces nemen onze therapeuten contact op met jou en help jij hen verder. We zijn een klein en hecht team, dus er is volop ruimte om daarnaast later nog andere (administratieve) taken bij op te pakken, zoals het aanvragen van machtigingen, het verwerken van facturen en declareren van bestellingen.

Wat verwachten wij van jou?

Je hebt minimaal MBO werk- en denkniveau en aantoonbare werkervaring op administratief gebied. Je bent accuraat, stressbestendig en oplossingsgericht. In de praktijk betekent dit dat je van aanpakken houdt en eenvoudig kunt schakelen tussen diverse taken en systemen die we hebben. Uiteraard beheers je de Nederlandse taal uitstekend in spraak en geschrift.

Je hebt ervaring met Microsoft Office, ervaring met Exact is een pré (maar dat kunnen we je leren als je het niet hebt).

Bij voorkeur heb je interesse in of affiniteit met de gezondheidszorg.

Wat bieden wij?

  • Een functie voor 24 uur in de week verdeeld over 3 werkdagen (de dagen stellen we in onderling overleg vast);
  • Een marktconform salaris, 8% vakantiegeld, pensioenopbouw en een jaarlijkse bonus als de bedrijfsdoelen behaald worden;
  • We werken hybride, dus gedeeltelijk thuis en gedeeltelijk op kantoor;
  • Een heleboel gezellige en betrokken collega’s.

Kom jij ons team versterken? We ontvangen graag je cv én motivatie.

Soort dienstverband: Parttime, Vaste baan
Parttime uren: 24 per week

mail naar: info@fysiotek.nl