Basiscursus: “Compressietherapie in de paramedische praktijk”

Deze 3-daagse cursus is in 2005 ontwikkeld voor oedeemfysiotherapeuten en oncologische fysiotherapeuten. De cursus is destijds ontstaan vanuit de behoefte om therapeuten voldoende praktische vaardigheden bij te brengen omtrent het aanmeten van TEK en om klantgerichte, kwalitatief hoogstaande compressiezorg te kunnen leveren. In de afgelopen 15 jaar is de cursus meerdere malen geactualiseerd aan de hand van de laatste inzichten en verbeterd op geleide van suggesties die cursisten hebben aangedragen.

Onze cursus is gericht op huidoedeemtherapeuten en compressiespecialisten die behoefte hebben aan theoretische en praktische vaardigheidsoefeningen in het aanmeten en leveren van therapeutisch elastische kousen. De basiscursus wordt diverse keren per jaar gegeven. Er geldt een minimum van 5 en een maximum van 25 cursisten zodat we een goede interactie te kunnen waarborgen. Tevens is er de mogelijkheid om de cursus incompany te volgen. Hiervoor geldt een minimum van 5 cursisten.

 

Meetlint

 (Accreditatie:

– Koninklijk genootschap voor Fysiotherapie KRF NL (426340) –  26 punten (vakinhoudelijk algemeen & oedeemfysiotherapie)
– Stichting Keurmerk Fysiotherapie (SKF)  (426340) -26 punten. (vakinhoudelijk algemeen)
– Stichting Kwaliteitsregister Paramedici (ADAP) (429356) – 21 punten.

Meer informatie:
Basiscursus compressietherapie in de paramedische praktijk
Basiscursus Compressietherapie in de paramedische praktijk – Huidtherapeuten

Vul het scholingsformulier in om aan te melden voor deze cursus.